Jump to content

View more

Image of the Day

Working on an auto spawn system. #gamedev #indiedev #screenshotsaturday https://t.co/Mm2kfekz7b
IOTD | Top Screenshots

The latest, straight to your Inbox.

Subscribe to GameDev.net Direct to receive the latest updates and exclusive content.


Sign up now

allegro 5.0.7. problem

4: Adsense

Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.


  • You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

#1 game of thought   Members   

220
Like
0Likes
Like

Posted 25 September 2012 - 01:27 PM

looking at the newest post by ZeroRadius i tried to get it working, however, nothing works, i just get a strange error.


there is no error message in the bottom debug however a window pops up ever time i run it and says 'the program cannot start because allegro-monolith-md-debug.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix the problem'.

I have done everything the tutorial on the wiki page said and i have the .dll in my bin folder for allegro.

please help

thank you for your time.

#2 Pointer2APointer   Members   

287
Like
0Likes
Like

Posted 25 September 2012 - 03:32 PM

What IDE are you using?

If it's Visual Studio, this thread seems to have come up with the exact same runtime error you're experiencing, only an older version of Allegro:

http://www.allegro.cc/forums/thread/607226
Yes, this is red text.

#3 game of thought   Members   

220
Like
0Likes
Like

Posted 25 September 2012 - 03:49 PM

Thanks




Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.