/* attempt to deal with prototype, bootstrap, jquery conflicts */ /* for dropdown menus */

Jump to content

Image of the Day

Day 17 -- a bunch more tools join the table :) #blender3d #screenshotsaturday #itssaturdaysomewhere #lowpoly #3D https://t.co/CYJucn0Lfv
IOTD | Top Screenshots

The latest, straight to your Inbox.

Subscribe to GameDev.net's newsletters to receive the latest updates and exclusive content.


Sign up now

Direct X 9/Direct Show Weird Rendering after displaying on Quad

4: Adsense

Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.


  • You cannot reply to this topic
No replies to this topic

#1 CruxEternal   Members   

106
Like
0Likes
Like

Posted 10 December 2012 - 09:38 PM

Hello,

I short while ago I posted on how to display a movie in full screen mode in Direct X using Direct Show. We eventually got the feature working by using a vmr9 allocator and just rendering the image out to a quad and placing it so it was always in front of the camera. Problem is we had to wrestle the rendering target and buffers away from our engine (Havok Vision Engine) and now it appears nothing is rendering correctly. Lighting isn't right and it is as if the shaders themselves have some how become corrupted in some way. We've tried clearing memory on the GPU and a few other ideas, but we're at a loss for resolving this issue.

Pix has been less than helpful as the game renders fine when run through pix. Rendering any data we have use less.... or useless in our inexperience.

Any help would be greatly appreciated as we're close to completion of this retrofit and we would very much like to get this game in the hands of the charity organization that we are donating it too.




Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.