Jump to content

View more

Image of the Day

The night is still, but the invasion brings chaos. #screenshotsaturday #hanako #indiegame #gameart #ue4 #samurai https://t.co/cgILXuokoS
IOTD | Top Screenshots

The latest, straight to your Inbox.

Subscribe to GameDev.net Direct to receive the latest updates and exclusive content.


Sign up now

Problem in PS_1_4 texld

4: Adsense

Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.


  • You cannot reply to this topic
1 reply to this topic

#1 sungoco   Members   

102
Like
0Likes
Like

Posted 22 December 2012 - 07:30 AM

I'm maintaining an old project.

Its Shader is ps_1_4 with dx8.0.

 

Now I have a assembly like this:

 

ps.1.4
texld r0,t0
mul r0, r0, v0

 

when I compiled with psa.exe or D3DXAssembleShader in program.

 

I recieved the error msg "(1) : (Assembly Error) syntax error"

 

Why?? texld syntax error???

 



#2 kubera   Members   

1570
Like
0Likes
Like

Posted 23 December 2012 - 04:57 AM

  • It possible, that ps.1.4 should be replaced with ps_1_4.
  • Your texld has not any sampler bound.
    (s# as the third parameter of texld)
  • I did not find any output register.
Maybe these things are right, but I am not sure.
This is a very legacy technology.

Edited by kubera, 23 December 2012 - 05:32 AM.





Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.