Jump to content

View more

Image of the Day

Boxes as reward for our ranking mode. ヾ(☆▽☆)
#indiedev #gamedev #gameart #screenshotsaturday https://t.co/ALF1InmM7K
IOTD | Top Screenshots

The latest, straight to your Inbox.

Subscribe to GameDev.net Direct to receive the latest updates and exclusive content.


Sign up now

Problem with Sampling TextureArray (Depth format)

4: Adsense

Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.


  • You cannot reply to this topic
No replies to this topic

#1 sepul   Members   

257
Like
0Likes
Like

Posted 04 March 2013 - 11:48 AM

I'm rather a GL newbie, trying to port my d3d code to GL, but so far my experiment was far from pleasant..

My new problem is accessing depth (internal format) texture array in the shader and writing it to some output.

My hardware is GL4.2 (AMD 5750) 

And here is the screenshot of the whole thing in PerfStudio frame debugger:

 

texarr-shot1.png

 

As you can see, in the fragment shader, FS[0] (the only texture binded) is is GL_DEPTH_COMPONENT binded to sampler2DArray, I just fetch the first array slice and put it in first RT (RT[0]) but the result is always zero. I even tried fetching texture with texelFetch and the result is the same. I also included the shot of the source texture array info. the shots are pretty self explanatory.

 

texarr-shot2.png

 

What am I doing wrong here ?

thx 

 


dark-hammer engine - http://www.hmrengine.com





Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.