Jump to content

View more

Image of the Day

Working on Johnny Bonasera Chapter 2 Intro. #screenshotsaturday #adventuregame https://t.co/QWEx05T09z
IOTD | Top Screenshots

The latest, straight to your Inbox.

Subscribe to GameDev.net's newsletters to receive the latest updates and exclusive content.


Sign up now

Looping xWMA sounds with XAudio2

2: Adsense

Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.


  • You cannot reply to this topic
No replies to this topic

#1 terri12   Members   

238
Like
0Likes
Like

Posted 12 July 2013 - 02:09 AM

I am using SharpDX to play Sound via XAudio2 and got problems looping an xWMA file on a certain range. the values LoopBegin and LoopLength seem to be completely ignored when using xWMA files; it always loops the entire soundfile.

However on WAV files these values work like expected.

i was already reading http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows...er%28v=vs.85%29.aspx

but i believe i have met all criteria with the values to PlayBegin, PlayLength, LoopBegin, LoopLength etc.

anything specific about xwma data that i am missing here?

i am using this function to set the values in samples since all my files have 44100KhZ

 

static int MilliSecondsToSamples(double millis)
{
return (int) (44100.0 * millis / 1000.0);
}






Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.