Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Banner advertising on our site currently available from just $5!


1. Learn about the promo. 2. Sign up for GDNet+. 3. Set up your advert!


#ActualBMW

Posted 06 January 2014 - 02:14 AM

I am having issues with rendering correctly using the HAL device. Rendering works perfectly with a REF device.

 

The issue is that most of the geometry is clipped except the part near to the camera, but not too close.

 

Here are two screenshots illustrating the issue:

REF device (correct rendering):

54hh.png

 

HAL device (incorrect rendering):

t4wc.png

 

I suspect it is a driver issue, but other games run fine. Maybe I am trying to use an unsupported feature? What would cause such an issue as seen above?

 

EDIT: I have an Intel G33/G31 Express Chipset


#2BMW

Posted 01 January 2014 - 09:25 PM

I am having issues with rendering correctly using the HAL device. Rendering works perfectly with a REF device.

 

The issue is that most of the geometry is clipped except the part near to the camera, but not too close.

 

Here are two screenshots illustrating the issue:

REF device (correct rendering):

54hh.png

 

HAL device (incorrect rendering):

t4wc.png

 

I suspect it is a driver issue, but other games run fine. Maybe I am trying to use an unsupported feature? What would cause such an issue as seen above?

 

EDIT: I have an Intel G33/G31 Express Chipset


#1BMW

Posted 01 January 2014 - 07:44 PM

I am having issues with rendering correctly using the HAL device. Rendering works perfectly with a REF device.

 

The issue is that most of the geometry is clipped except the part near to the camera, but not too close.

 

Here are two screenshots illustrating the issue:

REF device (correct rendering):

54hh.png

 

HAL device (incorrect rendering):

t4wc.png

 

I suspect it is a driver issue, but other games run fine. Maybe I am trying to use an unsupported feature? What would cause such an issue as seen above?


PARTNERS