Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Calling all IT Pros from Canada and Australia.. we need your help! Support our site by taking a quick sponsored surveyand win a chance at a $50 Amazon gift card. Click here to get started!


Black-Rook

Member Since 11 Dec 2011
Offline Last Active Feb 06 2013 02:14 AM

Topics I've Started

New Class made -> error LNK2019: unresolved external symbol

09 December 2012 - 08:28 PM

I'm getting the error:

1>main.obj : error LNK2019: unresolved external symbol "class City __cdecl Ice_Palace_City(void)" (?Ice_Palace_City@@YA?AVCity@@XZ) referenced in function _main

I cannot figure out why this is occurring.... I made the City.h file and setup all my prototypes, then made the City.cpp file to declare everything, now when I use the class I get this error.

Any reason why this is happening?

I have #include "City.h" in my main.cpp file, and City.cpp file.

What can I do to fix this? Only thing that changed since my last successful build was adding this class.

Tiles with light blue showing white on Laptop

08 April 2012 - 10:33 PM

I've found a problem with colors on my laptop... For whatever reason when loading my map editor, I find the snow and ice tiles 'blank', or simply just white.

Posted Image

Is there a reason this is occurring on my laptop? My iPhone and Desktop Computer show the two tiles perfectly.

They should like look this picture:

Posted Image


You can't even see light blue or anything, it's just white. Yet all the other tiles, and objects look fine.

PARTNERS