• Advertisement
Sign in to follow this  

Framebuffer - render to texture trouble

This topic is 1852 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hey everyone! I am working on rendering to textures and am running into some trouble with unbinding the framebuffer object.

 

Currently, I am generating a framebuffer object, creating two textures (one RGB and one DEPTH_COMPONENT24), attaching the two textures, checking the status which is okay, and then drawing while the framebuffer is bound. Inside of gDEBugger I can see that everything is being drawn to the textures just fine.

 

However, when I try to bind back to default buffer ( glBindFramebufferEXT(GL_FRAMEBUFFER_EXT, 0) ) the textures get cleared to zero and everything that was drawn to the textures ends up back in the static buffers. Also, I have also tried binding two more empty textures to the framebuffer and everything gets moved to the new textures.

 

Any ideas why all that data would just jump ship?

 

I attached a before and after pictures for when I bind the textures to the framebuffer.

Edited by d0nuts

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

So the problem was using all of the EXT functions and variables instead of the normal ones (ex. glBindFramebufferEXT() instead of glBindFramebuffer() ).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement